Eγγραφείτε εδώ για την αποστολή newsletter με νέα από το χώρο των Μη Καταστροφικών Δοκιμών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ENVIROCOUSTICS

 

Click here for Mistras Group news

12 - 15 Σεπτεμβρίου 2012

 

Ανακοίνωση για το 30ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ακουστικής Εκπομπής και 7ο Διεθνές Συνέδριο Ακουστικής Εκπομπής που θα διεξαχθεί στην Γρανάδα της Ισπανίας.

Περισσότερα... 

 

8 Φεβρουαρίου 2010

 

Ανακοίνωση για το 29ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ακουστικής Εκπομπής που θα διεξαχθεί από 8-10 Σεπτεμβρίου 2010 ,Βιέννη ,Αυστρία.

Περισσότερα...

 

 

8 Φεβρουαρίου 2010

 

Ανακοίνωση για το 20ο Διεθνές Συνέδριο Ακουστικής Εκπομπής (20IAES) που θα διεξαχθεί από 16-19 Νοεμβρίου 2010 ,Κουμαμότο ,Ιαπωνία.

Περισσότερα...

 

 

17 Δεκεμβρίου 2007

 

Epoch LTC. Ο νέος σκληροτράχηλος ανιχνευτής ατελειών από την Olympus.

Το EPOCH LTC προσφέρει την υψηλή τεχνολογία σε μια συμπαγή και ελαφριά (0,96 κιλά) κατασκευή. Βασισμένο στο σχέδιο του μοντέλου EPOCH XT, το EPOCH LTC είναι ένα όργανο με πλήρεις λειτουργίες συμμορφούμενο κατά το πρότυπο ΕΝ12668-1, με μια ευρεία ποικιλία τυποποιημένων χαρακτηριστικών, καθώς επίσης και εξειδικευμένων επιλογών, προκειμένου να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες σας κατά τον έλεγχο με υπέρηχους.

Περισσότερα...

 

 

1 Σεπτεμβρίου 2007

 

Το πεδίο υπηρεσιών της Envirocoustics επεκτείνεται. Ειδικότερα, οι νέες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 

 

2 Μαΐου 2007

 

Νέοι μαρκαδόροι διεισδυτικών από τη Magnaflux.

Για μικρές περιοχές ή κομμάτια για καθαρή δουλειά

χωρίς το λέρωμα από τα σπρέι των διεισδυτικών.

 

Περισσότερα...

 

 

8 Νοεμβρίου 2006

 

Νέα έκδοση 2.0 του λογισμικού AEwinPost. Αναβαθμίστε τώρα από τις εκδόσεις AEwinPost v1.x και κερδίστε έκπτωση 50%.

 

Ειδική προσφορά μέχρι το τέλος του 2006:
Αναβαθμίστε από τις εκδόσεις AEwinPost v1.x σε:

  • Noesis Light με 50% έκπτωση.

  • Noesis Professional με 35% έκπτωση.

  • Noesis Enterprise με 35% έκπτωση.

Περισσότερα...

 

 

4 Αυγούστου 2006

 

Ανακοίνωση για το 4ο Διεθνές Συνέδριο για Τεχνολογίες στους Μη Καταστροφικούς Έλεγχους που θα γίνει στις 2-4 Απριλίου 2007 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας (4th International Conference for Emerging Technologies in Non-Destructive Testing (ETNDT4) on 2-4 April 2007, Stuttgart, Germany).

Περισσότερα...

 

 

28 Ιουνίου 2006

 

Νέα έκδοση 5.0 του λογισμικού Noesis.

Περισσότερα...

 

 

23 Ιουνίου 2006

 

Νέα έκδοση 4.0 του λογισμικού UTIA.

Περισσότερα...

 

 

20 Φεβρουαρίου 2006

 

Έλεγχος Σωληνώσεων με Καθοδηγούμενα Κύματα Υπερήχων

Η χρήση κοινών τεχνικών ΜΚΕ, όπως η παχυμέτρηση με υπέρηχους για τον έλεγχο σωληνώσεων στη βιομηχανία μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη, ακριβή, χρονοβόρα και με περιορισμένα αποτελέσματα. Άλλες τεχνικές όπως η PIG μπορεί να μην είναι εφαρμόσιμες για πρακτικούς λόγους, όπως π.χ. η γεωμετρία.

Οι καθοδηγούμενοι υπέρηχοι (Guided Ultrasonic waves) παρέχουν μία νέα λύση για τον έλεγχο σωληνώσεων. Είναι ουσιαστικά μία γρήγορη μέθοδος επιθεώρησης, η οποία παρέχει πληροφορίες για τη μεταβολή του εμβαδού διατομής, καθώς και για το σημείο κατά μήκος του σωλήνα στο οποίο εμφανίζεται η μεταβολή.

Περισσότερα...

 

 

10 Νοεμβρίου 2005

 

Έναρξη συνεργασίας της Envirocoustics με την εταιρία Staveley NDT Technologies του ομίλου Olympus NDT. Η Staveley, με πάνω από μισό αιώνα εμπειρία στο χώρο των μη καταστροφικών ελέγχων διαθέτει εξοπλισμό για τον έλεγχο με υπερήχους και δινορρεύματα. Η σειρά προϊόντων "Nortec" για τον έλεγχο με δινορρεύματα ξεκίνησε από το 1966, ενώ η σειρά προϊόντων "Sonic" προστέθηκε το 1983.

                                      

 

7 Οκτωβρίου 2005

 

Νέο μονοκάναλο σύστημα Ακουστικής Εκπομπής (hand-held Acoustic Emission System) Pocket AE-1.

Περισσότερα...

 

 

13 Ιουλίου 2005

 

Παρουσίαση των νέων μοντέλων παχυμέτρων 35, 35HP, 35DL και  35DLHP από την Panametrics. Τα μοντέλα παρέχουν ακριβείς και επαναλήψιμες παχυμετρήσεις, όπου η πρόσβαση στην αντίθετη πλευρά της επιφάνειας δεν είναι προσβάσιμη. Μπορούν επίσης να μετρήσουν την ταχύτητα του ήχου του υλικού για να καθορίσουν τα χαρακτηριστικά του υλικού. Οι μετρήσεις αναγράφονται άμεσα σε μια αυτοφωτιζόμενη οθόνη. Ο χρήστης μπορεί σε πραγματικό χρόνο να εμφανίζει στην οθόνη την κυματομορφή (A-scan), ακόμη και σε αντικείμενα με περίπλοκη γεωμετρία.

Περισσότερα...

 

 

16 Μαΐου 2005

 

Η Envirocoustics είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο των προϊόντων των εταιριών Panametrics-NDT, R-D Tech και NDT Engineering Corporation, παρέχοντας στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά προϊόντα Μη Καταστροφικών Ελέγχων, όπως παχύμετρα υπερήχων, ανιχνευτές ατελειών, όργανα επιθεώρησης σωληνώσεων, όργανα επιθεώρησης διάβρωσης και συγκολλήσεων, όργανα αυτοματοποιημένων μεθόδων επιθεώρησης, όργανα μέτρησης για inline επιθεώρηση, συσκευές δινορρευμάτων, κεφαλές υπερήχων και δινορρευμάτων, πομποδέκτες παλμών, κεφαλές για επιθεώρηση αεροσκαφών κλπ.

   

Περισσότερα...

 

 

8 Δεκεμβρίου 2004

 

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Envirocoustics είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2000 για τους τομείς:

  • Ανάπτυξη λογισμικού για σκοπούς ΜΚΔ.

  • Εμπόριο εξοπλισμού ΜΚΔ συμπεριλαμβανομένων των επισκευών και βαθμονομήσεων.

  • Δοκιμές με ακουστική εκπομπή και αυτοματοποιημένα συστήματα υπερήχων.

  • Έρευνα και Ανάπτυξη για σκοπούς ΜΚΔ και συνεχούς καταγραφής ΜΚΔ.